Praktijk voor jezelf (weer) ontdekken en je bewustzijn ontwikkelen.

Vergroot je zelfvertrouwen

Ervaring van Nicole:

In de winkel in Haarlem heb ik een heel fijn en verhelderend gesprek gehad met Marij. Het voelde meteen vertrouwd en veilig. Ik kreeg dmv de kleuren bevestiging waar ik naar op zoek was en ook een aantal bruikbare tips en handvatten. Blij mee. Dank je wel!

Vergroot je zelfvertrouwen aan de hand van kleuren!

Met een Aura-Soma kleurenkeuze krijg je inzicht in waar je mee worstelt en waar je naar verlangt. Doordat je de kleuren intuïtief kiest, focus je op die gebieden, die nu in je leven aandacht nodig hebben. Je hervind je evenwicht daar waar je jezelf bent kwijt geraakt of waar je moeite mee hebt.

Jouw kleurkeuze maakt zichtbaar wat je diep in je hart misschien al weet… En doordat je zélf de kleuren kiest, maak je contact met je eigen wijsheid. Zo vergroot je je zelfvertrouwen.

Bij een kleurenkeuze in de praktijk van Colourful Energies in IJmuiden kies je 4 balansflessen en aan de hand van de kleuren brengen we samen jouw verhaal in kaart. De flessen en hun kleuren vertellen wat je doel/je thema is; hoe je daar vorm aan geeft; welke uitdagingen en verlangens je hebt.

Een kleurenkeuze in de praktijk in IJmuiden duurt meestal 1-1,5 uur en kost € 66,-.

Op woensdagmiddagen, 13.00 - 17.00 uur (check Facebook voor de data) geef ik bij Ananda Nieuwetijdswinkel, Kleine Houtstraat 36 in Haarlem korte kleurconsulten met de kleuren van Aura-Soma. Je kiest dan 2 ’flessen’, een consult duurt 15-20 minuten en kost € 15,-. Dit is op basis van vrije inloop. Wil je een tijdstip reserveren dan kun je een mail sturen naar info@colourfulenergies.nl

Ananda is een fijne winkel waar je uitgebreid kunt snuffelen: edelstenen, sieraden, boeken, wierook, klankschalen, alles voor yoga, en nog veel meer. Ze hebben ook een webshop!

Advertentie in de Jutter/Hofgeest


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.