Mijn aanpak: Ontspannen - Jezelf (weer) Ontdekken - Ontwikkelen

Bij het gebruik van kleuren wordt het intuïtieve en creatieve vermogen gestimuleerd. Dit bevordert jouw emotionele en geestelijk welzijn. Ik werk met verschillende methoden om jou bij je persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen.  Afhankelijk van je wensen/behoeften kijken we welke behandeling op dit moment het beste bij je past.
Ervaar je veel stress dan is een AromaTouch™ massage een goede start. Het vermindert stress en ontstekingsreacties, activeert het immuunsysteem en verbetert de balans in je lichaam. Door de zachte massage langs de energiebanen op de rug/hoofd/voeten gecombineerd met de eigenschappen en geuren van 8 essentiële oliën kun je je volledig ontspannen. Een behandeling duurt ongeveer 1 uur en kost € 55,-.
Aan de hand van je kleurenkeuze is een behandeling met de kleuren lichtpen mogelijk. Je energie wordt weer in balans gebracht door gebundeld licht direct in je chakra's, meridianen of acupunctuurpunten te schijnen. Blokkades smelten zodat energieën beter kunnen doorstromen en je je vitaler en ontspannen gaat voelen. Soms zijn meerdere behandelingen nodig om oude patronen of emoties op een dieper niveau op te lossen. Duur en kosten zijn afhankelijk van het soort behandeling.
Om een coachingstraject te starten, verhelderen we eerst jouw vraag in een gratis kennismakingsgesprek. Dit bepaalt welke weg we gaan bewandelen. Tijdens dit traject gebruik ik naast bovenstaande verschillende werkvormen: naast praten ook doen en ervaren. Denk bijvoorbeeld aan een sessie met het bezielingsspelcreatief tekenen, intuïtief schrijven. Alles geheel afgestemd op wat jou inspireert en jou helpt bij je persoonlijke ontwikkeling (er zijn verschillende mogelijkheden om coaching te vergoeden).