Mijn missie is om jou te stimuleren om vanuit passie, kracht en creativiteit dát te doen wat jouw hart je ingeeft. Colourful creatief coachen betekent dat ik veel verschillende methoden gebruik om jou te begeleiden bij je persoonlijke ontwikkeling. Afgestemd op jouw vraag en behoefte.

Persoonlijke ontwikkeling is zelfreflectie, bewust worden van je kracht en je kwaliteiten. Als je weet wie je bent, kun je loslaten wat je tegenhoudt jouw leven te leiden zoals jij dat wilt. Dan kun je – vanuit kracht en zelfvertrouwen – je wensen en dromen realiseren. Jezelf durven zijn in al je facetten is een proces dat zich laag voor laag ontvouwt, waarbij je elke keer weer een nieuwe balans vindt.

Persoonlijke groei is niet alleen je aandacht naar binnen keren om jezelf te leren kennen. Het gaat ook over het nemen van stappen en handelen in overeenstemming met je ware zelf. Als je meer inzicht in jezelf hebt én in je belemmerende patronen en blokkades kun je gaan werken aan verandering. Daarbij kan ik je op verschillende manieren ondersteunen. Lees meer

Ontspanning, meer energie krijgen en het werken met kleuren zijn belangrijke peilers in mijn werk.