Praktijk voor jezelf (weer) ontdekken en je bewustzijn ontwikkelen.

'Ontspannen, jezelf (weer) ontdekken en je bewustzijn ontwikkelen' zijn belangrijke pijlers van mijn praktijk.

Als je te maken hebt met langdurige stress, geestelijke over- of onderbelasting (bore-out) krijg je vaak ook lichamelijke klachten. Deze klachten herstellen soms niet meer vanzelf en vaak is dat het moment waarop je besluit om actie te ondernemen.

Met verschillende ontspanningsmassages, waarbij het accent op rug, hoofd en voeten ligt, kan ik de stressreacties in je lichaam aanpakken.

Mijn werkwijze is vooral preventief gericht: hoe kun je voorkomen dat je - weer - overbelast/onderbelast wordt.

Als holistisch coach kan ik jou begeleiden om meer inzicht te geven in stress veroorzakende factoren, wat jij nodig hebt om meer in balans te komen en welke manier van ontspannen bij jou past.

Coachen gaat over jezelf leren kennen!

Zelfreflectie leidt tot bewuster leven en verantwoordelijkheid nemen voor je keuzes. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Maak dan een afspraak voor nadere kennismaking (dit gesprek vindt telefonisch plaats of voorafgaand aan een behandeling).

Ontspanning, meer energie krijgen, je intuïtie ontwikkelen en jezelf (weer) ontdekken met behulp van kleuren zijn enkele peilers in mijn werkwijze. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Wil jij je bewustzijn op verschillende vlakken verder ontwikkelen? Maak dan een afspraak. Of wil je meer informatie? Neem dan contact met me op: email, telefoon of via whatsapp