Praktijk voor jezelf (weer) ontdekken en je bewustzijn ontwikkelen.

'Ontspannen, jezelf (weer) ontdekken en je bewustzijn ontwikkelen'

Als je te maken hebt met langdurige stress, geestelijke over- of onderbelasting (bore-out) krijg je vaak ook lichamelijke klachten. Deze klachten herstellen soms niet meer vanzelf en dat is het moment waarop je besluit om actie te ondernemen.

Je wilt meer grip op je leven, vertrouwen op jezelf en bewuster keuzes maken.

Als holistisch kleurcoach begeleid ik jou om meer inzicht te krijgen in stress veroorzakende factoren; wat heb jij nodig om meer in balans te komen en welke manieren van ontspannen passen bij jou.

Met verschillende ontspanningsmassages, waarbij het accent op rug, hoofd en voeten ligt, pak ik de stressreacties in je lichaam aan. Ook Reiki geeft rust en ontspanning. Met de kleurige balansflessen krijg je meer inzicht in jezelf.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een veilige sfeer te creëren, te luisteren, vragen te stellen, informatie te ordenen, inzicht te geven en je te spiegelen. Ook werk ik vooral preventief: hoe kun je voorkomen dat je - weer - overbelast/onderbelast wordt. Hiervoor heb ik het programma BLOEI ontwikkeld, dit staat voor:

  • Bewustzijn ontwikkelen
  • Een gezonde leefstijl
  • Ontspannen
  • Energie optimaliseren
  • Intuïtief en moeiteloos leven

 

Coachen gaat over jezelf leren kennen!

Zelfreflectie leidt tot bewuster leven en verantwoordelijkheid nemen voor je keuzes. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Maak dan een afspraak voor nadere kennismaking (dit gesprek vindt telefonisch plaats of voorafgaand aan een behandeling).

Ontspanning; meer energie krijgen; je intuïtie ontwikkelen en jezelf (weer) ontdekken met behulp van kleuren zijn belangrijke peilers in mijn manier van coachen. Lees meer over mijn werkwijze.

Nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.