Een kleurenconsult

Tijdens een consult kies je 4 kleurige balansflessen. De gedachte erbij is dat het die flessen moeten zijn, die je absoluut mee wilt nemen als je morgen op reis zou gaan. Met jouw kleurkeuze zet jij je eigen verhaal neer.

Voordat je de flessen kiest, maak je je hoofd leeg. Zo kies je intuïtief de flessen die voor jou op dit moment van belang zijn.

Doordat je intuïtief kiest, wordt duidelijk waar jouw verhaal over gaat, zo puur mogelijk. Zonder dat je daar zelf (voor) oordelen over hebt of dat de meningen van andere mensen van invloed zijn. Iedereen maakt namelijk perioden in het leven mee dat je het contact met jezelf kwijt raakt. Dit kan komen door je opvoeding, op school, in relaties in de privésfeer of in je werk. Vaak is er een crisis (of meerdere) nodig om je duidelijk te maken dat de weg, waarop je wandelt/ loopt of holt, niet de juiste weg is. Dit kan aanleiding zijn om met een kleurenconsult meer inzicht te krijgen.

Inzicht krijgen

Met een kleurenconsult krijg je meer inzicht in een actueel onderwerp waar je meer grip op wilt krijgen. Denk aan een belangrijke keuze die je wilt maken, je (loop)baan, een check-up om te zien waar je nu staat of gewoon een bevestiging dat je op de goede weg bent. De kleuren van de balansflessen vertellen wat je doel/je thema is; hoe je daar vorm aan geeft; welke uitdagingen en verlangens je hebt.

Met jouw kleurkeuze en mijn kennis van de kleuren en de flessen verhelderen we jouw verhaal, zodat je meer inzicht krijgt in je persoonlijke ontwikkeling. Het is een moment van zelfreflectie dat je helpt bij het bewuster worden van je kracht en je kwaliteiten.

Meer weten?

Als je wilt weten wat andere mensen van een kleurenconsult (of workshop) vonden, kun je hier hun ervaringen lezen.

Voor vragen of meer informatie: info@colourfulenergies.nl of bel me: 06 83 94 08 60