Praktijk voor jezelf (weer) ontdekken en je bewustzijn ontwikkelen.

Jezelf ontwikkelen

Weet je wat jij nodig hebt? Weet je wat je écht wilt?

Persoonlijke ontwikkeling begint met het verschil te zien tussen wat je over jezelf bent gaan denken (vanuit je jeugd/opvoeding) en te zijn wie je écht bent. Gewoon jij......

Coachen gaat over jezelf leren kennen!

Als je weet wie je bent, kun je loslaten wat je tegenhoudt jouw leven te leiden zoals jij dat wilt. Om vanuit kracht en zelfvertrouwen je wensen en dromen realiseren. Jezelf durven zijn in al je facetten is een proces dat zich laag voor laag ontvouwt, waarbij je elke keer weer een nieuwe balans vindt.

Persoonlijke groei is niet alleen je aandacht naar binnen keren om jezelf te leren kennen. Het gaat ook over het nemen van stappen en handelen in overeenstemming met je ware zelf. Vaak betekent dit dat je een aantal zaken in je leven wilt veranderen.

Hoe krijg je denken, voelen en handelen op één lijn? 

Om inzicht te krijgen in wie je bent en wat op dit moment actueel is, kun je verschillende testen doen met betrekking tot je persoonlijkheid, competenties, studie en carrière. Met de uitkomsten krijg je zicht op je sterke kanten en je valkuilen. 

Een kleurkeuze geeft dat inzicht ook en gaat nog veel verder!

De kleuren gaan voorbij je gedachten en overtuigingen en brengen je rechtstreeks in contact met je bezieling. Kleuren hebben hun eigen taal, een taal voorbij de woorden. Ze raken je in andere lagen van je bewustzijn dan woorden dat doen. 

Wil je meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact met me op.


Interessant artikel over persoonlijkheid en de ziel/zielsbewustzijn.

De wijsheid van de ziel door Kees Aaldijk 01-2015
PDF – 107,2 KB 125 downloads