Jouw levensweg in kleur

Bij je geboorte hebben je ouders je één of meerdere namen gegeven. Aan deze namen zijn bepaalde eigenschappen en kwaliteiten verbonden. Ze worden zichtbaar gemaakt door je geboortenaam en geboortedatum om te zetten in getallen (numerologie). Bij de getallen horen ook de kleurige balansflessen van Aura-Soma, deze geven aanvullende informatie over de getallen.

Door de klinkers op te tellen, krijg je inzicht in je oorspronkelijke persoonlijkheid, je diepste waarden en kwaliteiten. De medeklinkers geven een beeld hoe je bij anderen overkomt en welke struikelblokken een rol kunnen spelen. Het getal van je volledige naam geeft aan wat je in dit leven wilt realiseren. Je geboortedatum geeft je levensles weer en hoe je het beste trouw aan jezelf kunt blijven.
Deze sessie kan ook telefonisch of via Skype plaatsvinden. Het verslag wordt van tevoren via de mail opgestuurd en vooraf betaald (55 euro). Het gesprek zelf duurt 1 uur. 

Vind je het leuk om dit samen met anderen (vriendinnen, zussen, moeder/dochter) te doen dan is een workshop geschikt: Aanmelden