Beter bij jezelf blijven

Een pomander is van oorsprong een geurig boeket dat de lucht zuiverde en een aangename geur verspreidde. De pomanders van Aura-Soma hebben dezelfde functie (bij ieder kleur past een geur). Ze ruiken lekker, beschermen en reinigen je aura ofwel het energieveld om je lichaam.
Door deze unieke beschermlaag te versterken ben je minder gevoelig voor de energieën van anderen, zonder daarbij 'afgesloten' te zijn. Je bent beter in staat om bij jezelf te blijven, je voelt je steviger en meer in balans. De natuurlijke kleuren van onze aura veranderen door gemoedstoestand of prikkels uit de omgeving. Wanneer iemand zegt: 'wat straal je' dan zijn alle kleuren in de aura aanwezig en in balans. Pomanders helpen jou 'stralen'.
Een pomander kies je naar aanleiding van je fleskeuze, de kleur van het onderste deel van de eerste fles correspondeert met de kleur van de pomander. Of je kiest intuïtief een kleur of geur.
Met een paar druppels van de pomander wrijf je je handen over elkaar zodat de geur vrijkomt. Je beweegt je handen om je lichaam van je kruin naar je voeten en weer terug naar boven. Adem dan de geur van de pomander in.