Workshop "Ken jezelf, kies jouw kleuren"

Nieuwsgierig wat de kleuren jou kunnen vertellen? En vind je het leuk om samen met anderen (open inschrijving) of met vriend(inn)en, familie of collega's (3-4 personen) deze workshop te volgen?

Met een keuze uit de 117 kleurige balansflessen krijg je inzicht in wat actueel is, waar je mee worstelt en waar je naar verlangt. Je krijgt informatie over de kleuren, handvatten om uitdagingen aan te pakken. Tevens maak je kennis met een geur passend bij jouw kleurkeuze en die jou kan ondersteunen bij je persoonlijke ontwikkeling.

De workshop start met informatie over het kleurensysteem. Na een korte ontspanningsoefening kiest iedereen vier balansflessen uit en je gaat ontdekken wat je diep in je hart al weet. Met jouw kleurkeuze maak je dit zichtbaar en zet jij je eigen verhaal neer: wat zijn jouw talenten, obstakels en verlangens?

Deelname aan de workshop 49 euro p.p. incl. koffie/thee en iets lekkers.

Heb je interesse neem dan contact met me op dan plannen we een dagdeel.


Reacties van deelnemers aan de workshop: "Ken jezelf, kies jouw kleuren"

Echt de moeite waard, levert weer stof tot mijmeren op 🙏🏻

Simone


Ik vond de workshop heel erg leuk!
Het is leerzaam;

Het is inspirerend;
Het is relaxt om te doen;
Het was heel fijn om dit met mijn twee vriendinnen te doen!
Ik vond het een dierbare middag.

Saskia


We hadden net nog even contact met elkaar en alle drie waren we positief verrast over wat we deze middag hebben meegemaakt.

We zijn wijzer geworden en kunnen hier mee vooruit.
Daarbij vind ik het ook mooi dat je elkaars binnenste mag tonen,dat maakt de band hechter. Dankjewel voor het mogelijk maken hiervoor.
Vrouw, 51 jaar

Wauw! Wat een prachtige ervaring de kleurenworkshop bij jou Marij. Voelde heel zuiver. En het klopt hoe ik Nu in het leven sta en ik kan er wat mee in mijn levensproces. Ik ben heel dankbaar!

Carmen

Vandaag een workshop "Kies jouw kleuren" met mijn zussen gedaan. Heel bijzonder hoe ieder zijn eigen verhaal heeft en dat terug te zien in mooie kleurige flessen. Samen met de goede, enthousiaste en warme begeleiding van Marij maakte dat tot een hele mooie middag!

Inge