Marij Duijsters

Op 1 maart 2016 ben ik gestart met mijn praktijk Colourful Energies.

Ik ben Marij Duijsters, sinds 1978 werkzaam in de gezondheidszorg en heb vanuit een brede interesse ervaring opgedaan als (sociaal psychiatrisch) verpleegkundige (niet meer praktiserend), preventiewerker en het geven van cursussen/workshops.

Ik vind het leuk om zowel individueel als met kleine groepen te werken. Naast mijn baan als adviseur in de gezondheidszorg wil ik mensen coachen. Hierbij ligt voor mij de nadruk op bewustwording, inzicht geven, persoonlijke ontwikkeling, het stimuleren van eigen kracht en zelfvertrouwen en het heft in eigen handen (terug) geven.

Kleuren, creativiteit en vertrouwen op je intuïtie zijn voor mij belangrijke uitgangspunten.

De opleiding Effectieve Intuïtie  (inclusief specialisatietraject) heeft mijn zelfbewustzijn, invoelings- en samenwerkingsvermogen vergroot. Door intuïtieve vaardigheden te ontwikkelen, is mijn creativiteit, lichamelijk en psychisch welzijn, voldoening in werk en relaties enorm toegenomen. Hierdoor ben ik bewuster geworden van mijn passie. Want zolang ik me kan herinneren, staat kleur centraal in mijn leven. In huis, door kleding en sieraden, op creatief gebied en sinds 2010 ook door Aura-Soma®. De opleiding tot Colour Care Consultant was letterlijk thuiskomen in een wereld vol kleur en energie.
Vicky Wall heeft de kracht van kleuren opnieuw vorm gegeven. Haar filosofie: "Je bent de kleuren die je kiest! Alles waar je naar op zoek bent, zit al in jezelf" sluit aan bij mijn visie: "JIJ bent degene naar wie je op zoek bent; de kleuren helpen je te herinneren wie je bent".