Praktijk voor jezelf (weer) ontdekken en je bewustzijn ontwikkelen.

Een dag voor jezelf: Colour your soul: zaterdag 14 oktober 2023, 10.00 - 16.00 uur.

Wil je op een ontspannen manier meer in contact met jezelf zijn?
Spelen met kleur...
Je creativiteit laten stromen
Ontdekken wat tijdens de dag ontstaat?

Hiernaast zie je een sfeerfoto van de botanische natuurtuin van Kapitein Rommel: Stationsweg 3 Castricum waar we deze dag zijn. De locatie is de hele dag alleen voor ons toegankelijk.


Ervaring van een deelnemer: “2 weken geleden heb ik genoten op jullie Colour  your souldag in Castricum. Ik ervaarde het als een ontspannen dag, waarin ik werd uitgedaagd in keuzes maken, een uitnodiging tot creativiteit en speelsheid. Een dag die mij nieuwe inzichten aanreikte. Kortom dingen bij mij in beweging brengt.
Dank jullie wel hiervoor”.

Marry Ronde en Marij Duijsters heten je van harte welkom op deze ontspannen dag vol kleur, meditaties en voeding voor je ziel.

Je maakt kennis met de kleurige balansflessen van Aura-Soma. Na een meditatie (’s ochtends en ’s middags) kies je intuïtief een fles. Door naar het flesje te kijken of in je handen te houden, maak je contact met de kleuren-, planten- en kristal-energieën. Jouw keuze laat zien waar je ziel naar verlangt.
Daarna werk je in stilte op een speelse en creatieve manier, zodat je meer inzicht krijgt in waar je diep in je hart naar verlangt. Hierbij kun je gebruik maken van verschillende materialen, waaronder aquarel, pastelkrijt, kleurpotloden. En je reflecteert samen met ons op je kleurwerk: welke vormen en kleuren gebruik je; wat voel je bij jouw gekozen fles; welke associaties/gedachten komen naar voren?

Marry en Marij geven een ieder een korte reading op deze dag.

Inloop en ontvangst is vanaf 9.45 uur met koffie/thee en iets lekkers. Wij zorgen voor een vegetarische soep, je neemt zelf je lunch mee. Om 16.00 uur sluiten we dag weer af. Deze dag kost € 95,-.

Wil je erbij zijn, meld je dan aan!
Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op.


De botanische natuurtuin van Kapitein Rommel in Castricum is goed bereikbaar met de trein: schuin tegenover het NS station, ga over de brug naast Stationsweg 3. Parkeren (P&R) bij NS station Castricum is geheel gratis.

We hopen jou te verwelkomen op 14 oktober!

Hartelijke groet,
Marry en Marij

In de tuin zijn vele soms verscholen plekjes waar je in alle rust kunt werken, het groen geeft rust en laat je gedachten voor wat ze zijn.