Met een zeer onrustig gestresst lijf en lichamelijke klachten kwam ik via de sociale media bij Marij terecht, mede doordat haar foto mij ook erg aansprak en ik altijd op mijn gevoel afga... Na de eerste keer (nu 2 x geweest), voelde ik mijzelf meteen een stuk ontspannender, mijn hoofd was lichter en ruimer, mijn klachten (maag) zo goed als verdwenen nu en het mooiste van alles is dat het allemaal blijft hangen!

De 2de keer ging ik meer heen voor het fijne ontspannen en zie het maar als een onderhoudsbeurtje: ik kan dingen beter relativeren en accepteren en ik zie het nu als kadootje aan mezelf 1 x in de zoveel tijd, want dat lijf, ziel en geest in balans moeten zijn is me nu weer meer dan duidelijk geworden en ook wat stress toch echt ook met je lijf kan doen! Ik ben een zeer tevreden en dankbaar mens dankzij de hulp van Marij.

Lily

Oktober 2018

De kleurkeuze weerspiegelt mijn reis, die ik tot nu toe heb gemaakt. Het laat mijn kracht en kwetsbaarheid zien. De 4de fles verrast en ontroert mij. Deze fles laat me ook mogelijkheden zien, een richting. Het totaalplaatje versterkt mijn zelfvertrouwen en geeft energie om verder te gaan op mijn reis.

Marion

Juli 2018

Wat een mooie bijzondere middag bij Marij. Bij binnenkomst voel je de ZEN energie en Marij zelf voelt als liefdevol en betrokken. Na een heerlijk voetenbad met Balance olie werden mn voeten zacht gemasseerd. Een poezelige ervaring. Marij is de rust zelve en ze is zeer intuïtief. Er gebeuren mooie dingen als je je openstelt en Marij haakt daarop aan. Als herboren ging ik de deur uit. Een echt aanrader dus!

Pauline

Juni 2018

Wat een heerlijk rustig tevreden gevoel na de Metamorfose massageIn balans. 
Bedankt!

Erika

Mei 2018

Het kleurenconsult heeft me geholpen door me een zetje te geven en me te laten geloven in mijn kracht, kennis en intuïtie. Ik koos zelf de flessen en daarmee het thema, hierdoor heb ik meer helderheid en inzicht in mijn huidige ontwikkeling gekregen. Mede met de kennis van Marij en de veiligheid die ze creëert, kon ik mijn kwetsbare kanten onder de loep nemen en met mijn moeilijkste vragen aan de slag. Het gaf me een boost. 

Hèlen

Maart 2018

Ervaringen met de Aroma Touch massage.

Oktober 2017

Vandaag een workshop "Ontdek jouw kleuren" met mijn zussen gedaan. Heel bijzonder hoe ieder zijn eigen verhaal heeft en dat terug te zien in mooie kleurige flessen. Samen met de goede, enthousiaste en warme begeleiding van Marij maakte dat tot een hele mooie middag!

Inge

Oktober 2017

Afgelopen maandag een heerlijke verzorgende en ontspannende massage gehad bij Colourful Energies. De heerlijke oliën die gebruikt werden geven mij energie en rust. Klinkt raar en tegenstrijdig maar toch is het zo!

Suzan Boomars

Augustus 2017

Wauw! Wat een prachtige ervaring de kleurenworkshop bij jou Marij. Voelde heel zuiver. En het klopt hoe ik Nu in het leven sta en ik kan er wat mee in mijn levensproces. Ik ben heel dankbaar!

Carmen

Augustus 2017

Reactie van een deelnemer aan de workshop Ontdek jouw kleuren:

We hadden net nog even contact met elkaar en alle drie waren we positief verrast over wat we deze middag hebben meegemaakt.

We zijn wijzer geworden en kunnen hier mee vooruit.
Daarbij vind ik het ook mooi dat je elkaars binnenste mag tonen, dat maakt de band hechter. Dankjewel voor het mogelijk maken hiervoor.
Vrouw, 51 jaar
Juli 2017

Reactie van een deelnemer aan de workshop Ontdek jouw kleuren:

Ik vond de workshop heel erg leuk!
Het is leerzaam
Het is inspirerend
Het is relaxt om te doen
Het was heel fijn om dit met mijn twee vriendinnen te doen!
Ik vond het een dierbare middag

Saskia

Juni 2017

Alles is goed gegaan, ben zo goed als geslaagd voor mijn opleiding :)

De massage zorgde voor ontspanning in een drukke periode, erg fijn!

Sabine

Juni 2017

Afgelopen donderdag (1 juni) had ik de primeur om bij Marij een Reiki behandeling te ondergaan. Wat een heerlijk en oprechte vrouw is dit.
Bij binnenkomst in haar praktijkruimte deed zij er alles aan om het mij naar het zin te maken. Eerst even een gesprek over koetjes en kalfjes waarbij de draai naar het echte werk gauw was gemaakt. Marij toont oprechte interesse en het lijkt wel of zij even in jouw systeem gaat om te zien hoe het met je gaat.
Ik mocht uiteindelijk op de behandeltafel gaan liggen (met kleding aan voor hen die dat willen weten) en zonder iets over mij heen te willen hebben sloot ik mijn ogen. Zij vertelde netjes wat zij ging doen, stelde ondertussen vaak de vraag wat voel je nu en ik genoot van de energie die ik mocht ontvangen.
Na afloop bleef ik nog even liggen om daarna rustig en opgeladen de tafel te verlaten.
Het is goed vertoeven in haar lichte en rustige praktijkruimte. Tel daarbij Marij haar deskundigheid en warmte op en je hebt echt een cadeautje voor jezelf ontvangen.

Marion Weij

Mei 2017

Wat een heerlijke massage was het vanmiddag en dit in een super fijne ruimte. Marij  dank je wel >3

Sonja

November 2016

De kleurensessie heeft me het vertrouwen gegeven dat ik op de goede weg zit. En dat het prima is dat ik nog niet weet waar die weg heen gaat. Enjoy the ride en overal kun je van leren!

Hèlen

Oktober 2016

Ik heb een massage gehad van Marij Duijsters. Zo heerlijk en ontspannen heb een hele ontdekkingsreis beleefd en zo blij dat ik het ontdekt heb wat zo'n reis met je lichaam doet lichamelijk en geestelijk, een reis die zeker voor herhaling vatbaar is. Mijn lichaam zei ja dat is wat je nodig hebt. De liefdevolle aandacht van Marij heeft me doen beseffen dat ik dit nodig had. Dus een mooie dag en heel blij dat ik het gedaan heb. Ik zou zeggen gun dit jezelf en ondervind wat het met je doet.
Bedankt Marij voor je liefdevolle aandacht en hoop je weer te mogen ontmoeten voor een nieuwe afspraak! De geur van de olie was heerlijk, Lavendel is heerlijk dus laat het voorlopig lekker intrekken en er zo lang mogelijk van genieten.

Gaby van der Veen

Oktober 2016
Mijn ontvangst heb ik als zacht spontaan en liefdevol ervaren. Bij een heerlijk kopje thee is ons gesprek gestart en lieten de kleuren zich aan mij zien. Wat een pracht is het om al die gekleurde flesjes voor je te zien stralen. De kleuren kiezen mij, zo voel ik dat.
Al wel enige ervaring hebbende met de balans oliën van Vicky Wall en de getallenleer blijf ik het als een magische beleving ervaren. Het heeft mij op vele vlakken mezelf beter leren kennen en weer in balans doen komen. 
Het consult KIES JE KLEUREN VAN HET NU heeft me opnieuw laten zien waar het voor mij omgaat. Door in gesprek te gaan via de kleur met Marij komen er thema's uit waar ik me midden in bevind. Marij heeft de kwaliteit om de juiste vragen te stellen en te luisteren, waardoor het ruimte krijgt om echt te worden gevoeld waar de ESSENTIE ligt in het NU.
Mijn nieuwsgierigheid wil nog meer weten over wat de kleuren over mijn geboortegetallen en namen te  vertellen hebben. Dus toen gelijk een nieuwe afspraak gemaakt voor het numerologische consult (Jouw levensweg in kleur).
Opnieuw voelde het als thuiskomen bij Marij. Mijn getallen gaven mij een blik achter de schermen. Ze tonen mij de laagjes waarin ik steeds dichter bij mijn ESSENTIE kan komen. Zoals Marij mij zo mooi zei bij het afsluiten van het consult. Stel je zelf de vraag. Wie ben ik van nature ? Nou en wie wil dit niet weten.
Ik zou willen zeggen: OMARM JEZELF  en GUN JEZELF het cadeau van een kleurenbad.

September 2016
De kleurensessie is een bijzondere ervaring. Intuïtief koos ik de eerste fles. Dit was een kleur die ik, als ik erover na had gedacht nooit had gekozen maar de uitleg over deze fles klopte zo en had zo met mij te maken. En zo ging het ook met de volgende flessen. De rustige, heldere uitleg van Marij maakt dat je de woorden echt kan laten binnenkomen en door kan laten werken. Zo'n sessie is echt een cadeautje!
Mijn enthousiasme na de kleurensessie maakte dat ik ook wel de AromaTouch massage wilde ervaren. De zachte, liefdevolle aanraking van Marij met de aromatische oliën maakt dat ik hier maar één woord voor heb: Heerlijk! Zo fijn dat ik inmiddels alweer voor de tweede keer een massage heb ontvangen.
Marianne des Bouvrie
Augustus 2016
De hele sessie voelde als een warme bevestiging, een zachte omarming en een bemoedigend duwtje: het was goed en het ís goed.
Zo krachtig, hoe een 'simpele' keuze van je lievelingskleuren zo helder een beeld kan scheppen; gewoon magisch, en daar hou ik van :)
Ik vond het zó fijn, even bevestiging van wat er speelt, wat er speelde, en wat er nog kan gaan spelen. Een helder beeld van het pad dat er afgelegd wordt: een kijkje op 'the Bigger Picture'... Dat geeft vertrouwen.
In dit geval een vertrouwen in mijn komaf: een heftige start maar duidelijk zoals het had moeten zijn. En daarnaast vertrouwen in datgeen wat er allemaal gebeurd is; ook dát had een reden blijkbaar. Als laatste alles wat er op het moment verandert; zelfs dát is terug te 'lezen' in de kleuren die ik koos. Het lijkt alsof alles al bekend is ergens, alsof de weg die ik loop door iets of iemand al gezien of geregeld is. De flesjes zijn hierin een vertaler, een medium tussen mijn weg en mij.
Ingeborg, 37 jaar
Juli 2015
Op bezoek geweest bij een bijzondere vrouw, Marij Duijsters, die zowat bij mij om de hoek woont in IJmuiden. Een paar weken geleden troffen we elkaar in Alkmaar bij de kennismakingsbijeenkomst in het Inner Self Training Center en toen bleek dus dat we plaatsgenoten waren en ook op dezelfde dag jarig. Gisteren bleek dat ook onze echtgenoten dezelfde voornaam hadden en ook nog op dezelfde dag jarig zijn (toeval bestaat niet :-). 
Op een ander gebied bleken we juist weer tegengesteld te zijn, want zij werkt volop met kleuren. Zelf heb ik niet zoveel met kleuren, maar toch was ik heel geïnteresseerd. Dus gisteren ben ik bij haar langs geweest in haar mooie en heel goed aanvoelende praktijkruimte. We hadden een heerlijk gesprek, ook over de vele gezamenlijke boeken die wij hebben gelezen. 
Uiteraard was ik nieuwsgierig hoe zij met kleuren werkte. Zij is een Aura-Soma Colour Care consulent. Een hele mond vol, maar er komt dan ook wel veel bij kijken, zoals een 4-jarige opleiding. Maar dat niet alleen. Je leert als het ware ook mensen ‘lezen’ en dat heeft ze gisteren dus in een korte sessie bij mij gedaan. Ik mocht kiezen uit een groot aantal flesjes waarin 2 kleuren oliën zaten. Die oliën bevatten de energieën van kruiden en mineralen. Vier flesjes zocht ik uit met kleuren die mij direct aanspraken, dus puur intuïtief. Aan de hand van die vier flesjes beschreef ze mijn taken hier op aarde, mijn talenten, waar ik nu stond en waar ik naar toe ging/vandaan kwam. Ik werd enorm geraakt door wat ze zei en ik voelde energetisch van alles bij me gebeuren. Geweldig om dit te mogen horen en mee te mogen maken en dat in een kwartier tijd! Ze geeft ook langere consulten waarin ze ingaat op je (verborgen) talenten, mogelijkheden, uitdagingen en verlangens. Daarbij is ze een (h)eerlijk en warm mens die jou op zoveel verschillende manieren daarnaast ook nog kan ondersteunen. Ik ben erg blij dat ik bij Marij ben langs geweest.
Marlon Brammer