Quote van Helen na een kleurenconsult:

'Er is iets in gang gezet woensdag waar ik heel blij mee ben en dankbaar voor ben. Er is een soort diepe rust en een gevoel van vertrouwen. Ik hoop (en ik ga er ook aan werken) dat ik lang bij het blauwe gevoel kan blijven. Wilde ik even met je delen. Dank je wel nogmaals'.


Lieve Marij,

Dankjewel voor de prachtig fijne samenkomst en je mooie inspiratie voor mij, die bijna wegkwijnde en waarmee ik nu weer vooruit kan, hoera!
De informatie, die je schreef, die zal ik ter harte nemen. De olijf druppels gebruik ik en dit voelt goed. De tarotkaarten en de gekleurde flessen vullen mij precies aan en wat zijn ze mooi.
Nogmaals dank voor je mooie behandeling!
Hartelijke groetjes,
Helena


Ik heb een aura soma sessie gedaan bij Marij Duijsters.
Marij heeft een kast met zo’n 100 flesjes, met elk 2 kleuren. In elk flesje zitten 2 oliën en water, waardoor de kleuren gescheiden blijven.
In de olie en het water zitten kruiden, mineralen, essentiële oliën en bloemextracten. Dit maakt deze kleuren krachtig. In ieder flesje zit rozenkwarts voor ongeconditioneerde liefde en verbinding.

Ze begint de sessie met een geleide meditatie, om me aan te laten komen bij mezelf.
Dan opent ze de kast met flesjes, waarachter licht zit. In één klap worden al die flesjes met hun kleuren zichtbaar, overdonderend en bijna te veel. Dan nodigt ze me uit om een flesje te kiezen. Zonder aarzelen is er één die zich bij mij meldt.
Zo gaan we door tot ik 4 flesjes heb gekozen. Deze zet ik op rij op een tafeltje dat voor me staat. Alle 4 de posities hebben een betekenis voor wie je bent, je uitdagingen en hulpbronnen.

Een voor een neem ik de flesjes in mijn handen. Het bijzondere is dat er meteen gevoel en woorden in me opkomen, en emoties.
Het eerste flesje voelt als thuiskomen, ik ben tot tranen geroerd, en uiteindelijk leg ik het in mijn schoot.
Bij het tweede flesje schuurt het, ik voel dat ik vanuit mijn hart afstand neem, waarvan? van pijn die gekoesterd wordt? Het flesje beweegt weg van mij, ik zet het terug op het tafeltje.
Als ik het derde flesje in mijn handen neem, zakken mijn handen naar beneden, en het flesje vindt een plek bij het eerste flesje in mijn schoot. Gaat er iets geboren worden?
Bij het vierde flesje komen de woorden solide en stevig in me op.

Ik vind het bijzonder dat Marij een dusdanige rust en veiligheid weet te creëren, dat een laag in mezelf wordt uitgenodigd om intuïtief en feilloos te kiezen en om vervolgens waar te nemen. Later stuurt Marij per email informatie over de betekenis van de 4 flesjes. Elke kleurencombinatie heeft een betekenis met een bijbehorende affirmatie.

Een mooie ervaring. Nogmaals mijn hartelijke dank voor deze mooie sessie.
Hartelijke groet, Mia MackePositief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit.

Wat een bijzondere ervaring! Marij is de rust zelve, zegt de juiste dingen op het juiste moment en creëert met haar sessie een diepgaande ervaring. Dank je wel Marij en zeker tot ziens!

Helmy


Consult via Skype: 'Haal het beste uit jezelf'

Een cadeau was het! Marij legde (gelukkig) niet uit wat het precies allemaal inhield maar kwam vriendelijk meteen ter zake. En het klopte allemaal zo. Het verwoordde waar ik me deels bewust van was. Het raakte me als een kijkje in mijn ziel, mijn levenslijn en maakte zoveel duidelijker waar ik heen wil bewegen. Samenzijn met mij. Dank je wel Marij voor de inzichten die je me gaf met je helder en bondige manier van werken. Een mega aanrader!

Vivianne


Ik voel me elke keer een stukje dichterbij m'n kracht als ik bij jou de deur uitwandel...dank je wel voor de mooie inzichten en de verrijking daarvan!
Nathalie

Ervaring van Nicole over een kort kleurenconsult bij Ananda:

In de winkel in Haarlem heb ik een heel fijn en verhelderend gesprek gehad met Marij. Het voelde meteen vertrouwd en veilig. Ik kreeg dmv de kleuren bevestiging waar ik naar op zoek was en ook een aantal bruikbare tips en handvatten. Blij mee. Dank je wel!


Ik kom inmiddels al bijna een jaar ongeveer elke maand bij Marij. Ze geeft me dan een heerlijke ontspannende aromatherapie massage. Elke keer weer een cadeau voor mezelf. Marij neemt de tijd dat je mag landen in de ruimte alvorens te starten met de massage. Marij is oprecht geïnteresseerd hoe t met me gaat. Ze neemt echt de tijd zowel voor als na de massage zodat je niet meteen weer in de waan van de dag verder gaat. De praktijk ruimte is warm en sfeervol ingericht. Kortom een echte aanrader.

Isa Bella

Ontzettend fijne massages van Marij gehad. De rust en warmte straalt van haar en de ruimte af. Ze neemt echt de tijd voor me met volle aandacht. Ik kom graag terug bij haar. Zeker een aanrader!

Michelle

Marij is een voorbeeld bij wie een heleboel disciplines perfect samenkomen. Voeg daarbij haar prachtige karakter en je hebt een prachtige en zeer effectieve sessie.

Marlon

Marij, haar behandelruimte en benadering vind ik heel prettig. In alle rust, even landen door te praten en een voetenbadje. Daarna kan ik me volledig overgegeven aan haar vaardige handen en haar keuze voor verschillend geurende oliën. Cadeautje aan mezelf.

Simone T


Via een Social Deal bij Colourful Energies terechtgekomen voor een massage. Die was heerlijk ontspannend, precies wat ik nodig had!

Voelde meteen de positieve energie in Marij haar kamer, vroeg nieuwsgierig naar de mooie vrolijk gekleurde flesjes die daar rijkelijk stonden te pronken.

Gisteren ging ik zonder enige verwachting (met 'n open mind) weer heen, had een afspraak voor een kleuren consult.

Wat verrassend, fijn, bijzonder en eigenlijk helemaal herkenbaar! Heb inzicht en hulp gekregen, “mijn” kleur gekocht en gisterenavond gebruikt. Denk niet dat het toeval is, dat ik heerlijk heb geslapen...

Ben blij met Marij :-)

M-L


Hoe ervaren klanten mijn massages?

ervaringen maart 2019
PDF – 278,8 KB 1147 downloads

Wat was dat een goed plan om even in de ontspanning te gaan na de drukte en voor mijn uitstapje.
Voelde mij heerlijk relaxt, ontspannen en heb genoten van de geuren en de zachte bijzondere massage (aromatouch massage).

Dank je wel. En zeker kom ik graag voor weer een behandeling.

Kim

 

Met een zeer onrustig gestresst lijf en lichamelijke klachten kwam ik via de sociale media bij Marij terecht, mede doordat haar foto mij ook erg aansprak en ik altijd op mijn gevoel afga... Na de eerste keer (nu 2 x geweest), voelde ik mijzelf meteen een stuk ontspannender, mijn hoofd was lichter en ruimer, mijn klachten (maag) zo goed als verdwenen nu en het mooiste van alles is dat het allemaal blijft hangen!

De 2de keer ging ik meer heen voor het fijne ontspannen en zie het maar als een onderhoudsbeurtje: ik kan dingen beter relativeren en accepteren en ik zie het nu als kadootje aan mezelf 1 x in de zoveel tijd, want dat lijf, ziel en geest in balans moeten zijn is me nu weer meer dan duidelijk geworden en ook wat stress toch echt ook met je lijf kan doen! Ik ben een zeer tevreden en dankbaar mens dankzij de hulp van Marij.

Lily

 

De kleurenkeuze weerspiegelt mijn reis, die ik tot nu toe heb gemaakt. Het laat mijn kracht en kwetsbaarheid zien. De 4de fles verrast en ontroert mij. Deze fles laat me ook mogelijkheden zien, een richting. Het totaalplaatje versterkt mijn zelfvertrouwen en geeft energie om verder te gaan op mijn reis.

Marion

 

Wat een mooie bijzondere middag bij Marij. Bij binnenkomst voel je de ZEN energie en Marij zelf voelt als liefdevol en betrokken. Na een heerlijk voetenbad met Balance olie werden mn voeten zacht gemasseerd. Een poezelige ervaring. Marij is de rust zelve en ze is zeer intuïtief. Er gebeuren mooie dingen als je je openstelt en Marij haakt daarop aan. Als herboren ging ik de deur uit. Een echt aanrader dus!

Pauline

 

Wat een heerlijk rustig tevreden gevoel na de Metamorfose massageIn balans. 
Bedankt!

Erika

 

Het kleurenconsult heeft me geholpen door me een zetje te geven en me te laten geloven in mijn kracht, kennis en intuïtie. Ik koos zelf de flessen en daarmee het thema, hierdoor heb ik meer helderheid en inzicht in mijn huidige ontwikkeling gekregen. Mede met de kennis van Marij en de veiligheid die ze creëert, kon ik mijn kwetsbare kanten onder de loep nemen en met mijn moeilijkste vragen aan de slag. Het gaf me een boost. 

Hèlen

 

Vandaag een workshop "Ontdek jouw kleuren" met mijn zussen gedaan. Heel bijzonder hoe ieder zijn eigen verhaal heeft en dat terug te zien in mooie kleurige flessen. Samen met de goede, enthousiaste en warme begeleiding van Marij maakte dat tot een hele mooie middag!

Inge

 

Afgelopen maandag een heerlijke verzorgende en ontspannende massage gehad bij Colourful Energies. De heerlijke oliën die gebruikt werden geven mij energie en rust. Klinkt raar en tegenstrijdig maar toch is het zo!

Suzan Boomars

 

Wauw! Wat een prachtige ervaring de kleurenworkshop bij jou Marij. Voelde heel zuiver. En het klopt hoe ik Nu in het leven sta en ik kan er wat mee in mijn levensproces. Ik ben heel dankbaar!

Carmen


Reactie van een deelnemer aan de workshop Ontdek jouw kleuren:

Echt de moeite waard, levert weer stof tot mijmeren op 🙏🏻

Simone

 

Reactie van een deelnemer aan de workshop Ontdek jouw kleuren:

We hadden net nog even contact met elkaar en alle drie waren we positief verrast over wat we deze middag hebben meegemaakt.

We zijn wijzer geworden en kunnen hier mee vooruit.
Daarbij vind ik het ook mooi dat je elkaars binnenste mag tonen, dat maakt de band hechter. Dankjewel voor het mogelijk maken hiervoor.
Vrouw, 51 jaar

Reactie van een deelnemer aan de workshop Ontdek jouw kleuren:

Ik vond de workshop heel erg leuk!
Het is leerzaam
Het is inspirerend
Het is relaxt om te doen
Het was heel fijn om dit met mijn twee vriendinnen te doen!
Ik vond het een dierbare middag

Saskia

 

Alles is goed gegaan, ben zo goed als geslaagd voor mijn opleiding :). De massage zorgde voor ontspanning in een drukke periode, erg fijn!

Sabine

 

Afgelopen donderdag had ik de primeur om bij Marij een Reiki behandeling te ondergaan. Wat een heerlijk en oprechte vrouw is dit.
Bij binnenkomst in haar praktijkruimte deed zij er alles aan om het mij naar het zin te maken. Eerst even een gesprek over koetjes en kalfjes waarbij de draai naar het echte werk gauw was gemaakt. Marij toont oprechte interesse en het lijkt wel of zij even in jouw systeem gaat om te zien hoe het met je gaat.
Ik mocht uiteindelijk op de behandeltafel gaan liggen (met kleding aan voor hen die dat willen weten) en zonder iets over mij heen te willen hebben sloot ik mijn ogen. Zij vertelde netjes wat zij ging doen, stelde ondertussen vaak de vraag wat voel je nu en ik genoot van de energie die ik mocht ontvangen.
Na afloop bleef ik nog even liggen om daarna rustig en opgeladen de tafel te verlaten.
Het is goed vertoeven in haar lichte en rustige praktijkruimte. Tel daarbij Marij haar deskundigheid en warmte op en je hebt echt een cadeautje voor jezelf ontvangen.

Marion Weij

 

Wat een heerlijke massage was het vanmiddag en dit in een super fijne ruimte. Marij  dank je wel >3

Sonja


De kleurensessie heeft me het vertrouwen gegeven dat ik op de goede weg zit. En dat het prima is dat ik nog niet weet waar die weg heen gaat. Enjoy the ride en overal kun je van leren!

Hèlen

 
Mijn ontvangst heb ik als zacht spontaan en liefdevol ervaren. Bij een heerlijk kopje thee is ons gesprek gestart en lieten de kleuren zich aan mij zien. Wat een pracht is het om al die gekleurde flesjes voor je te zien stralen. De kleuren kiezen mij, zo voel ik dat.
Al wel enige ervaring hebbende met de balans oliën van Vicky Wall en de getallenleer blijf ik het als een magische beleving ervaren. Het heeft mij op vele vlakken mezelf beter leren kennen en weer in balans doen komen. 
Het consult KIES JE KLEUREN VAN HET NU heeft me opnieuw laten zien waar het voor mij omgaat. Door in gesprek te gaan via de kleur met Marij komen er thema's uit waar ik me midden in bevind. Marij heeft de kwaliteit om de juiste vragen te stellen en te luisteren, waardoor het ruimte krijgt om echt te worden gevoeld waar de ESSENTIE ligt in het NU.
Mijn nieuwsgierigheid wil nog meer weten over wat de kleuren over mijn geboortegetallen en namen te  vertellen hebben. Dus toen gelijk een nieuwe afspraak gemaakt voor het numerologische consult (Jouw levensweg in kleur).
Opnieuw voelde het als thuiskomen bij Marij. Mijn getallen gaven mij een blik achter de schermen. Ze tonen mij de laagjes waarin ik steeds dichter bij mijn ESSENTIE kan komen. Zoals Marij mij zo mooi zei bij het afsluiten van het consult. Stel je zelf de vraag. Wie ben ik van nature ? Nou en wie wil dit niet weten.
Ik zou willen zeggen: OMARM JEZELF  en GUN JEZELF het cadeau van een kleurenbad.


De kleurensessie is een bijzondere ervaring. Intuïtief koos ik de eerste fles. Dit was een kleur die ik, als ik erover na had gedacht nooit had gekozen maar de uitleg over deze fles klopte zo en had zo met mij te maken. En zo ging het ook met de volgende flessen. De rustige, heldere uitleg van Marij maakt dat je de woorden echt kan laten binnenkomen en door kan laten werken. Zo'n sessie is echt een cadeautje!
Mijn enthousiasme na de kleurensessie maakte dat ik ook wel de AromaTouch massage wilde ervaren. De zachte, liefdevolle aanraking van Marij met de aromatische oliën maakt dat ik hier maar één woord voor heb: Heerlijk! Zo fijn dat ik inmiddels alweer voor de tweede keer een massage heb ontvangen.
Marianne des Bouvrie

De hele sessie voelde als een warme bevestiging, een zachte omarming en een bemoedigend duwtje: het was goed en het ís goed.
Zo krachtig, hoe een 'simpele' keuze van je lievelingskleuren zo helder een beeld kan scheppen; gewoon magisch, en daar hou ik van :)
Ik vond het zó fijn, even bevestiging van wat er speelt, wat er speelde, en wat er nog kan gaan spelen. Een helder beeld van het pad dat er afgelegd wordt: een kijkje op 'the Bigger Picture'... Dat geeft vertrouwen.
In dit geval een vertrouwen in mijn komaf: een heftige start maar duidelijk zoals het had moeten zijn. En daarnaast vertrouwen in datgeen wat er allemaal gebeurd is; ook dát had een reden blijkbaar. Als laatste alles wat er op het moment verandert; zelfs dát is terug te 'lezen' in de kleuren die ik koos. Het lijkt alsof alles al bekend is ergens, alsof de weg die ik loop door iets of iemand al gezien of geregeld is. De flesjes zijn hierin een vertaler, een medium tussen mijn weg en mij.
Ingeborg, 37 jaar

Op bezoek geweest bij een bijzondere vrouw, Marij Duijsters, die zowat bij mij om de hoek woont in IJmuiden. Een paar weken geleden troffen we elkaar in Alkmaar bij de kennismakingsbijeenkomst in het Inner Self Training Center en toen bleek dus dat we plaatsgenoten waren en ook op dezelfde dag jarig. Gisteren bleek dat ook onze echtgenoten dezelfde voornaam hadden en ook nog op dezelfde dag jarig zijn (toeval bestaat niet :-). 
Op een ander gebied bleken we juist weer tegengesteld te zijn, want zij werkt volop met kleuren. Zelf heb ik niet zoveel met kleuren, maar toch was ik heel geïnteresseerd. Dus gisteren ben ik bij haar langs geweest in haar mooie en heel goed aanvoelende praktijkruimte. We hadden een heerlijk gesprek, ook over de vele gezamenlijke boeken die wij hebben gelezen. 
Uiteraard was ik nieuwsgierig hoe zij met kleuren werkte. Zij is een Aura-Soma Colour Care consulent. Een hele mond vol, maar er komt dan ook wel veel bij kijken, zoals een 4-jarige opleiding. Maar dat niet alleen. Je leert als het ware ook mensen ‘lezen’ en dat heeft ze gisteren dus in een korte sessie bij mij gedaan. Ik mocht kiezen uit een groot aantal flesjes waarin 2 kleuren oliën zaten. Die oliën bevatten de energieën van kruiden en mineralen. Vier flesjes zocht ik uit met kleuren die mij direct aanspraken, dus puur intuïtief. Aan de hand van die vier flesjes beschreef ze mijn taken hier op aarde, mijn talenten, waar ik nu stond en waar ik naar toe ging/vandaan kwam. Ik werd enorm geraakt door wat ze zei en ik voelde energetisch van alles bij me gebeuren. Geweldig om dit te mogen horen en mee te mogen maken en dat in een kwartier tijd! Ze geeft ook langere consulten waarin ze ingaat op je (verborgen) talenten, mogelijkheden, uitdagingen en verlangens. Daarbij is ze een (h)eerlijk en warm mens die jou op zoveel verschillende manieren daarnaast ook nog kan ondersteunen. Ik ben erg blij dat ik bij Marij ben langs geweest.
Marlon Brammer