Gratis e-boeken


'Je zelfbewustzijn vergroten met kleur'

Zelfbewustzijn heeft te maken met het besef van jouw bestaan en de beleving van wat er in je geest en lichaam omgaat. Zelfbewust zijn is geen doel op zich, maar een pad dat je gedurende je leven bewandelt.

In dit e-boek vertel ik meer over hoe kleur jou helpt bij het vergroten van je zelfbewustzijn. Kleur ondersteunt je namelijk bij jouw vraagstukken, het maken van beslissingen en hoe je kunt reflecteren over jouw levenspad.


'De 7 van bewuster leven'

Het doel van dit e-boek is jezelf bewuster te maken van hoe jij in het leven staat. Door bewuster te leven stimuleer je namelijk jouw zelfhelend vermogen. Om jezelf te ontwikkelen en te groeien, moet je af en toe uit je comfortzone (de veilige ruimte waarin je geen risico’s neemt) stappen. Die stap neem jij zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. Als holistisch werkende coach loop ik een tijdje met je mee en ondersteun ik je waar nodig.

Ik geloof en ben ervan overtuigd dat het leven bestaat uit leren, jezelf continue ontwikkelen en op zoek naar wie je bent en wat je écht wilt. Zelfreflectie en persoonlijke groei zijn belangrijk voor een zinvol en gelukkig leven.

Bewuster leven kan op verschillende niveaus: het lichamelijke, emotionele, gedragsmatige, relationele, mentale, energetische en spirituele bewustzijn. Ieder niveau correspondeert met een energiecentrum (chakra), dat onder andere verbonden is met bepaalde emoties en gemoedstoestanden. 

Wil je meer weten? Lees dan dit e-boek. 


Vraag het e-boek nu aan!