Mijn werkwijze kenmerkt zich door een veilige sfeer te creëren, te luisteren, vragen te stellen, informatie te ordenen, inzicht te geven. Samen maken we jouw verhaal helder en loop ik een tijdje met je mee. Om een coachingstraject te starten, verhelderen we eerst jouw vraag/behoefte. Dit bepaalt welke weg we gaan bewandelen. Rode lijn in het traject is ontspannen, ontdekken en ontwikkelen. Daarbij gebruik ik verschillende methoden, naast praten ook doen en ervaren. Je vragen kunnen heel basaal en praktisch zijn; ook met zingeving en levensvraagstukken kun je bij mij terecht.

Ik zie de mens als één geheel, alles is met elkaar verbonden. Je lichaam: de wijze waarop je je voedt, wat je eet en drinkt. Je geest: hoe je denkt, welke overtuigingen je hebt, je emoties, wat jou inspireert en hoe bewust je bent van jezelf. Ook de wijze waarop je beweegt en ontspant, heeft invloed op jouw gezondheid.
En dit hangt allemaal samen met de mensen om je heen, je familie, je gezin, je vrienden en je collega's. De dynamiek van deze systemen hebben invloed op jouw zijn, hoe je je voelt, hoe je omgaat met tegenslagen en belemmeringen in het dagelijks leven.