5 manieren om meer energie te krijgen

Wil je herstellen van stress? Heb je behoefte aan eer rust en balans in je leven? Door energetisch te werken, leer je subtieler waar te nemen. Je wordt hierdoor bewuster van je energie, van je lichaam, emoties, gevoelens en gedachten.

Alles bestaat uit energie en energie wil stromen. Als de energie niet vrij kan stromen, zit je minder goed in je vel.

Energetische behandelingen hebben veel voordelen: het ontspant, vitaliseert en bevrijdt je lichaam van blokkades. Door subtieler waarnemen, word je je bewuster wat er in je omgaat. Het helpt je om je beter te voelen en meer op je intuïtie te vertrouwen.

  • Alle yoga oefeningen, maar vooral de Do-In yoga oefeningen stimuleren de energiekanalen - ook wel meridianen genoemd - in je lichaam.
  • Een Reiki behandeling herstelt ook de energiebalans. “Rei” betekent universele en “Ki” staat voor levensenergie. Een behandeling wordt  door iedereen anders ervaren. De een voelt de energie als warmte of trillingen, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander merkt hier weinig van. Alles is okay, de energie stroomt vanzelf naar die plek waar het nodig is.
  • Met de kleuren lichtpen breng ik kleur direct in je meridianen en/of chakra's waardoor energieblokkades oplossen en de energiebalans herstelt.
  • Met één van de ontspanningmassages of een chakra massage (met kleurige balansoliën) zorgen ervoor dat je energieker en vitaler in het leven staat.
  • En last but not least: voeding. Elk voedingsmiddel heeft een specifieke kleur en oefent rechtstreeks invloed uit op ons energieniveau. We weten dat gevarieerd eten belangrijk is. Hoe kleurrijk ziet jouw eten eruit? Meer lezen over de energie van 7 kleuren eten.

Wil je een afspraak maken, neem dan contact met me op.