Ben je hoogsensitief?

Elk mens is gevoelig en ontvankelijk voor externe prikkels via de zintuigen: geluiden, geuren, tast, smaak en wat we zien. De wereld is een ware schatkist aan informatie!

Uit eigen ervaring weet ik dat een vaak overweldigende informatiestroom soms lastig te hanteren is. Dan is het tijd voor even geen krant, nieuws, mails of social media meer.

Als hoogsensitief mens voel je snel stemmingen van anderen aan. Of heb je de neiging om spanningen/negatieve energie over te nemen.

Ervaar je stress in een lawaaiige en hectische omgeving? Ben je overprikkeld, moe, heb je behoefte aan ontspanning en wil je meer tijd voor jezelf?

Hoogsensitief coachen is jou ondersteunen op verschillende gebieden. Vanuit een holistisch mensbeeld kijken we samen naar alle lagen: lichamelijk, gedrag, emotioneel, relationeel, mentaal, energetisch en spiritueel. Waar liggen jouw valkuilen? Hoe kun jij je hoogsensitieve kwaliteiten versterken en optimaal benutten? Zodat je weer gaat genieten van jouw creatieve stroom en bezieling!

Zelf heb ik ervaren hoe kleuren mij stimuleren om weer in contact te komen met mijn creativiteit en (weer) te vertrouwen op mijn intuïtie.

Wil je meer weten over mijn manier van coachen? Neem dan contact met me op.


Informatieve boeken over hoogsensitiviteit

  • Leven met hooggevoeligheid: Susan Marletta-Hart
  • Puur hooggevoelig: Jolijn Hendriks
  • Hoogsensitiviteit als kracht: Carolina Bont
  • Hoog Sensitieve Personen: Elaine N. Aron