Als onze talenten dansen op de golven van inspiratie, is de creativiteit eindeloos aanwezig.

Uit: Hans Peter Roel: ‘op zoek naar de hemel’.

Waardoor raak ik geïnspireerd?

Ik ben een creatieve coach en zie creativiteit veel breder dan alleen iets artistieks maken zoals een mooi schilderij of iets nieuws creëren. Voor mij gaat het meer om de weg, het proces zelf in plaats van het uiteindelijke resultaat.

Creativiteit is spelen; vrijheid; in een flow leven; je hart volgen. Uit je comfortzone durven stappen; het lef hebben om volledig jezelf te zijn/laten zien. Ik zie creativiteit als een belangrijk onderdeel van je bewustwordingsproces, het is voelen en verbonden zijn met je innerlijke kracht en weten. Vanuit dit "weten" voel je welke kant je op wilt gaan.

En daarvoor is een mate van ontspanning nodig, zodat er ruimte ontstaat. Zelf neem ik regelmatig tijd om te lummelen om mijn hoofd tot rust laten komen. Door te wandelen in de natuur, met tekenen/kleuren, tijdens yoga, maar ook onder de douche ontstaan creatieve ideeën.

Als holistisch coach gebruik ik mijn creativiteit, kennis en ervaring om jou optimaal mogelijk te begeleiden bij je persoonlijke ontwikkeling.