Ontdek jouw zielsverlangen

Als je meer helderheid hebt over de bedoeling van je leven dan krijgt jouw leven meer betekenis. Je gaat je gelukkiger voelen, er ontstaat meer rust. De grote kracht van het werken met de kleurige balansflessen is dat ze jou richting geven bij het vinden van jouw doel in je leven. 

Maak kennis met de balansflessen. Dit kan tijdens een individueel consult of duo-consult (samen met partner/vriend(in)/familielid). Ook geef ik kleine workshops voor 3-4 mensen met veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Heb je interesse? Neem dan contact met me op, dan maken we een afspraak.

 

De Engelse Vicky Wall ontdekte opnieuw de kracht van kleuren. Heling met behulp van kleuren in combinatie met kruidenextracten, kristallen, bloemen en etherische oliën, werd al in het oude Egypte, Griekenland, China en India gebruikt.

De kleurige balansflessen bevatten etherische oliën en water, met de energie en kleuren van plantenextracten, edelstenen en mineralen. Door de vloeistof op je lichaam aan te brengen, hervind je je evenwicht op die gebieden waar je jezelf bent kwijt geraakt of waar je moeite mee hebt. Kleuren brengen je emoties in balans, ze verhogen je creativiteit en ontwikkelen je intuïtie.

De invloed van kleur: "a message in a bottle".

Iedere fles heeft een boodschap, die zichtbaar wordt door de kleurcombinatie.

Kleur heeft een grote invloed op hoe we ons voelen. Iedere kleur heeft een bepaalde trilling, die overeenkomt met je energieveld. Je kiest een kleur dus nooit zomaar, je kiest wat je nodig hebt op dit moment.

Kleuren hebben een eigen energie en een kleurkeuze geeft informatie over je karakter, je persoonlijke ontwikkeling en datgene waar je naar verlangt. Een kleurenconsult bevestigt vaak wat nu actueel is of waar je nog mee worstelt. Doordat je zélf de kleuren kiest, maak je contact met jouw kracht en eigen wijsheid. Zo versterk je je zelfvertrouwen.

Ben je benieuwd welke fles(sen) jij kiest? Welke boodschappen worden zichtbaar door de kleuren, die jij kiest? Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak met me.