Praktijk voor jezelf (weer) ontdekken en je bewustzijn ontwikkelen.

Jouw intentie voor 2021

Wat wil jij manifesteren in 2021?

Heb je voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar? Of laat je het allemaal op je afkomen.....
Als je je bewust bent van wat jij heel graag wilt dan kun je dit op verschillende manieren manifesteren. Bijvoorbeeld door een inspiratiebord te maken.

Op de laatste dag van het jaar kijk ik altijd terug naar de intenties die ik aan het begin van het jaar heb verwoord. Voor 2021 heb ik een inspiratiebord gemaakt met voor mij belangrijke woorden en beelden. Ik vond het een feest om dit te maken en gedurende het creatieproces werd steeds duidelijker wat voor mij nu essentieel is. Op de foto is de kern van mijn inspiratiebord te zien. 

 

Ontdek ook welk jaarthema voor jou actueel is in 2021. Je leest het in onderstaande nieuwsbrief.

Jouw Intentie Voor 2021
PDF – 893,5 KB

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.