Praktijk voor jezelf (weer) ontdekken en je bewustzijn ontwikkelen.

Waardoor raak ik geïnspireerd?

Ik ben een creatieve coach en zie creativiteit veel breder dan iets artistieks zoals een mooi schilderij maken of iets nieuws creëren. Het gaat om de weg, het proces zelf in plaats van het uiteindelijke resultaat.

Creativiteit is spelen; vrijheid; in een flow leven; je hart volgen. Uit je comfortzone durven stappen; het lef hebben om volledig jezelf te zijn/laten zien.

Creativiteit is een belangrijk onderdeel van je bewustwordingsproces, het is voelen en verbonden zijn met je innerlijke kracht en weten. Vanuit dit "weten" voel je welke kant je op wilt gaan.

Daarvoor is een mate van ontspanning nodig, zodat er ruimte ontstaat. Ik neem regelmatig tijd om te lummelen, mijn hoofd tot rust laten komen. Wandelen in de natuur, douchen, yoga, vaak ontstaan dan creatieve ideeën.

Creativiteit is lef hebben!

Als holistisch coach coach gebruik ik mijn creativiteit, kennis en ervaring om jou optimaal mogelijk te begeleiden bij je persoonlijke ontwikkeling.

 Steve Jobs zei: “Creativiteit gaat gewoon over het verbinden van dingen. Als je aan creatieve mensen vraagt hoe ze iets deden, voelen ze zich een beetje schuldig omdat ze niet echt iets deden, ze zagen gewoon iets. Het wordt het na een poosje gewoon duidelijk. Dat komt omdat ze in staat waren om eerdere ervaringen te koppelen en iets nieuws eruit te ontwikkelen.”

Mijn creativiteit en inspiratie haal ik uit kleuren, de natuur (vooral de zee) en van een aantal mensen/websites zoals: