Het beste uit jezelf halen!

Bij je geboorte hebben je ouders je één of meerdere namen gegeven. Aan deze namen zijn bepaalde eigenschappen en kwaliteiten verbonden. Ze worden zichtbaar gemaakt door je geboortenaam en geboortedatum om te zetten in getallen (numerologie). Bij de getallen horen ook de kleurige balansflessen, deze geven aanvullende informatie over de getallen.

Door de klinkers op te tellen, krijg je inzicht in je oorspronkelijke persoonlijkheid, je diepste waarden en kwaliteiten. De medeklinkers geven een beeld hoe je bij anderen overkomt en welke struikelblokken een rol kunnen spelen. Het getal van je volledige naam geeft aan wat je in dit leven wilt realiseren. Je geboortedatum geeft je levensles weer en hoe je het beste trouw aan jezelf kunt blijven.
Het is verrassend om je naam in kleur te zien staan. En zoals een klant verwoordt: 'Ze tonen mij de laagjes waarin ik steeds dichter bij mijn essentie kan komen'.

Ben je benieuwd naar de getallen en kleuren van je naam?

Neem dan contact met me op.

Deze sessie kan ook via Skype plaatsvinden. Het verslag wordt van tevoren via de mail opgestuurd en vooraf betaald (66 euro). Het gesprek zelf duurt ongeveer 1 uur. 

Vind je het leuk om dit samen met anderen (vriendinnen, zussen, moeder/dochter) te doen dan is een workshop (max 4 deelnemers) ook heel geschikt. Voor vragen of meer informatie neem dan contact met me op.


Jouw persoonlijk jaargetal en het thema dat hierbij hoort

Het persoonlijk jaargetal laat je zien in welk jaar van de cyclus jij je bevindt. Ieder jaar heeft een thema, dat vanaf de dag van je laatste verjaardag tot aan je volgende verjaardag van invloed is.