Praktijk voor jezelf (weer) ontdekken en je bewustzijn ontwikkelen.

Het beste uit jezelf halen!

Wil je weer contact maken met jouw authentieke zelf?

Met dit kleurenconsult krijg je inzicht en handvatten om dichter bij jezelf te blijven. De sessie kan ook online, de werkelijke magie vindt plaats als je de flessen écht kunt vasthouden. Je verbindt je dan direct met de energie van jouw geboortenamen en geboortedatum.

Heb je je naam veranderd dan verandert ook de energie. Uiteraard biedt dit kleurenconsult ook inzicht op jouw nieuwe naam. Met een dubbel consult kun je ook de beide namen naast elkaar zetten.

Hoe het werkt?

Bij je geboorte hebben je ouders je één of meerdere namen gegeven. Aan deze namen zijn bepaalde eigenschappen en kwaliteiten verbonden. Ze worden zichtbaar gemaakt door je geboortenaam en geboortedatum om te zetten in getallen (numerologie). Bij de getallen horen ook de kleurige balansflessen, deze geven aanvullende informatie over de getallen.

Door de klinkers op te tellen, krijg je inzicht in je oorspronkelijke persoonlijkheid, je diepste waarden en kwaliteiten. De medeklinkers geven een beeld hoe jij je nog verder kunt ontwikkelen. Het getal van je volledige naam geeft aan wat je in dit leven wilt realiseren. Je geboortedatum geeft je levensles weer en hoe je het beste trouw aan jezelf kunt blijven.
Het is verrassend om je naam in kleur te zien staan. En zoals een klant verwoordt: 'Ze tonen mij de laagjes waarin ik steeds dichter bij mijn essentie kan komen'.

Ben je benieuwd naar de getallen en kleuren van je naam? Neem dan contact met me op.

Dit consult kan ook via Skype plaatsvinden. Je betaalt vooraf € 66,- . Ter voorbereiding stuur jij jouw volledige geboortenaam en geboortedatum, hiervan maak ik een verslag en dat stuur ik naar jou toe. Wil je dit consult (duurt ongeveer ongeveer 1 uur) boeken, stuur dan een mailtje.

Dan plannen we een afspraak.


Jouw persoonlijk jaargetal en het thema dat hierbij hoort

Het persoonlijk jaargetal laat je zien in welk jaar van de cyclus jij je bevindt. Ieder jaar heeft een thema, dat vanaf de dag van je laatste verjaardag tot aan je volgende verjaardag van invloed is.