Ontdek jezelf door kleuren te kiezen!

Kleuren geven informatie over je karakter, je persoonlijke ontwikkeling en datgene waar je naar verlangt. Ze bevestigen vaak wat nu actueel is of waar je mee worstelt. Doordat je zélf de kleuren kiest, maak je contact met je eigen kracht en wijsheid. Op deze manier versterk je je zelfvertrouwen. 

Wil je meer inzicht krijgen? Laat de kleuren spreken!

Na een ontspanningsoefening kies je intuïtief een aantal kleurige balansflessen van Aura-Soma. De kleuren vertellen wat je missie/je thema is; hoe je daar vorm aan geeft; welke uitdagingen en verlangens je hebt. Samen verhelderen we jouw verhaal: jij vanuit jouw intuïtieve zelfkennis, ik vanuit mijn kennis van de kleuren en de balansflessen. We kijken ook naar de verborgen, gemengde en/of ontbrekende kleuren.
Aan het eind van het consult bespreken we welke ondersteuning je nodig hebt. De balansflessen kun je kopen, ze zijn mooi om naar te kijken en je kunt de vloeistof op je lichaam aanbrengen. Zo werken de kleuren, na en tussen de consulten, door aan jouw ontwikkelingsproces.
Bij het consult maak je ook kennis met een pomander, deze reinigt en beschermt je energieveld zodat je je nog meer kunt verbinden met jezelf. De kleur van de pomander correspondeert met het onderste deel van de eerste fles. Een pomander kun je ook intuïtief kiezen door de kleur of geur die jou aanspreekt. Een kleurenconsult duurt 1-1,5 uur ( € 55,-).
Ik werk met verschillende methoden om je bij je persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen.