Klik hier voor informatie over de Vier seizoenen workshop

Workshop Ontdek jouw kleuren

Altijd al geïnteresseerd in de betekenis van kleuren? Nieuwsgierig wat de kleuren jou kunnen vertellen? En vind je het leuk om samen met anderen of met vriend(inn)en, familie of collega's (3-4 personen) een kleurige en geurige workshop te doen?

Kom dan kennismaken met de kleurige balansflessen van Aura-Soma.
De workshop start met informatie over dit kleurensysteem. Na een korte ontspanningsoefening kiest iedereen vier balansflessen uit en je gaat ontdekken wat jouw kleurkeuze betekent.
Bij iedere kleur hoort ook een geur, een pomander, deze beschermt je aura. Je ervaart gelijk wat de pomander met je doet.

Kosten € 44,- p.p. (inclusief koffie/thee, informatie over de kleuren en een 4 ml pomanderspray naar keuze).

Heb je interesse neem dan contact met me op dan plannen we een dagdeel.


Reacties van deelnemers aan de workshop Ontdek jouw kleuren

Ik vond de workshop heel erg leuk!
Het is leerzaam;

Het is inspirerend;
Het is relaxt om te doen;
Het was heel fijn om dit met mijn twee vriendinnen te doen!
Ik vond het een dierbare middag.

Saskia


We hadden net nog even contact met elkaar en alle drie waren we positief verrast over wat we deze middag hebben meegemaakt.

We zijn wijzer geworden en kunnen hier mee vooruit.
Daarbij vind ik het ook mooi dat je elkaars binnenste mag tonen,dat maakt de band hechter. Dankjewel voor het mogelijk maken hiervoor.
Vrouw, 51 jaar

Wauw! Wat een prachtige ervaring de kleurenworkshop bij jou Marij. Voelde heel zuiver. En het klopt hoe ik Nu in het leven sta en ik kan er wat mee in mijn levensproces. Ik ben heel dankbaar!

Carmen

Vandaag een workshop "Ontdek jouw kleuren" met mijn zussen gedaan. Heel bijzonder hoe ieder zijn eigen verhaal heeft en dat terug te zien in mooie gekleurde flessen. Samen met de goede, enthousiaste en warme begeleiding van Marij maakte dat tot een hele mooie middag!

Inge