Praktijk voor jezelf (weer) ontdekken en je bewustzijn ontwikkelen.

Kleurtafel

Kleurtafel

Je kent het effect van creatief bezig zijn: even de accu opladen, je hoofd leegmaken, tijd voor jezelf nemen. 

Je weet het: je ervaart een drempel om het écht te gaan doen, jezelf de ruimte te gunnen en er tijd voor vrijmaken.

Verbind je hoofd met je hart, teken de levensbloem en geef het je eigen kleur. Maak een mandala aan de hand van je geboortedatum (ook een leuk cadeau voor iemand anders). Een flessenkeuze of tarotlegging geeft inspiratie. Of ga intuïtief aan de slag, wat je maar wilt. Laat je gevoel spreken door te tekenen en te kleuren.

Je innerlijk kind is er blij mee!

Voor gebruik kleur- en tekenspullen, koffie/thee/lekkers vraag ik een bijdrage van 11 euro. Heb je interesse? Neem dan contact met me op.

MANDALA'S maken/kleuren

Ga mee op reis naar je kleurrijke binnenwereld en ontdek de helende werking van het maken en inkleuren van mandala's. De mandala is een startpunt tot bewustwording. Als vanzelf wordt jouw verborgen kennis zichtbaar. Al kleurend ontdek je jouw talenten wanneer herinneringen naar boven komen.
Je gaat aan de slag met de kleuren die je intuïtief kiest met of zonder de kleurige balansflessen. Je kunt zelf mandala's tekenen, eventueel met ondersteuning, of alleen inkleuren. Alles is mogelijk!
 
Creatief teken en kleuren werkt bevrijdend en geeft inzicht. Levenslust en inspiratie gaan stromen.
Wanneer creativiteit wordt geactiveerd, ontstaat er een heldere kijk op het leven. Oude patronen worden doorbroken en er komt ruimte voor vernieuwing. Vaak is het moeilijk om emoties te verwoorden. Ik werk met kleur, kleur is bij uitstek de taal van onze emoties. Met creatief tekenen worden innerlijke processen spelenderwijs zichtbaar gemaakt.
 
Bij zelf tekenen krijg ik regelmatig te horen "maar ik kan helemaal niet tekenen...". Dit komt vaak voort uit negatieve ervaringen van vroeger (opmerkingen van ouders, docenten, medeleerlingen). De gedachte dat er een speciale prestatie moet worden neergezet, kan remmend werken op het creatieve proces. Het gaat echter niet om het resultaat, maar om het proces zelf. Meestal ontstaat er een onverwachte tekening en je zult zien dat je zelf nog het meest verrast bent over het resultaat en het effect ervan!