Durf jij te vertrouwen op je intuïtie?

Heb jij dat wel eens? Een voorgevoel, een ingeving… In een flits schiet het door je hoofd. Het stemmetje, dat je vertelt iets te doen of juist te laten. Je ‘weet’ het zonder erover na te denken. Dat is intuïtie.

Intuïtie is niet zweverig, integendeel. Het is een bron van informatie die samengaat met het vertrouwen dat je in jezelf hebt. Als je durft te vertrouwen op je intuïtie dan pieker je minder, maak je je niet meer druk over mogelijke beren op de weg. Je krijgt meer innerlijke rust en ervaart meer ontspanning in je leven.

Neem de stap naar meer zelfvertrouwen

Ik ben ervan overtuigd dat je intuïtief weet wat goed is voor jezelf. Durf te vertrouwen op jezelf. En als je twijfelt, kun je bijvoorbeeld met een kleurenconsult jezelf uitdagen.

Je kiest namelijk intuïtief de kleuren, die jij nodig hebt. Ze weerspiegelen je kwaliteiten, je valkuilen én ook waar je naar verlangt. Je zult merken dat je verrassende en ontroerende ontdekkingen zult doen. Wil je meer zelfvertrouwen ontwikkelen dan kun je de kleurkeuze als basis nemen voor een aantal gesprekken om je intuïtie en je zelfvertrouwen verder te vergroten.

 

Quote van een klant: “Het kleurenconsult heeft me geholpen door me een zetje te geven en me te laten geloven in mijn kracht, kennis en intuïtie”.

 

Enkele tips om meer op je intuïtie te vertrouwen

Je intuïtie heeft ruimte nodig, dat uit zich op verschillende manieren. Door de stilte op te zoeken; je geest tot rust te brengen; met je aandacht in het hier en nu te zijn.  

Wat past bij jou? Je kunt gaan sporten, wandelen, tuinieren, mediteren, zingen, etc. En zet al je zintuigen open: zie de kleuren om je heen, voel de wind, hoor de vogels, etc. Merk op wat je waarneemt: wat trekt je aandacht? Welke gedachte komt naar boven? Heb je steeds hetzelfde liedje in je hoofd? Luister eens naar de tekst…..

Je intuïtie laat zich ook ‘horen’ via emoties: waarom voel je je boos of verdrietig? Wat brengt je in de war? Waar komt je onrust vandaan? Probeer te ontdekken waarom je je zo voelt. Door bewuster naar je lichaam te luisteren, krijg je steeds meer informatie van binnenuit.

Je gaat vanzelf meer op je intuïtie vertrouwen, waardoor je:

  • je minder aantrekt wat anderen van je denken en heb je hun bevestiging niet meer nodig
  • vaker keuzes maakt waar je blij van wordt
  • beter voor jezelf gaat zorgen

Wil je weten hoe het met jouw intuïtie gesteld is? 

Met een kleurenconsult krijg je direct antwoord!

Nieuwsgierig? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met me op

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.