5 manieren om meer energie te krijgen!

Alles bestaat uit energie en energie wil stromen. Als de energie niet vrij kan stromen, zit je minder goed in je vel.

Energetische behandelingen hebben veel voordelen: het ontspant, vitaliseert en bevrijdt je lichaam van blokkades. Het helpt je om je beter te voelen en meer op je intuïtie te vertrouwen.

  • Bij een ontspanningmassage gebruik ik aromatherapie, de etherische oliën worden direct op de energiebanen gebracht. Ze werken diep door en brengen je lichaam weer in balans.
  • Een chakra massage met kleurige balansoliën zorgt ervoor dat je energieker en vitaler in het leven staat.
  • Reiki: “Rei” betekent universele en “Ki” staat voor levensenergie. Met een Reiki behandeling wordt de natuurlijke energiebalans hersteld. De behandeling wordt  door iedereen anders ervaren. De een voelt de energie als warmte of trillingen, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander merkt hier weinig van.  De energie stroomt vanzelf naar die plek waar het nodig is.
  • Met de kleuren lichtpen wordt kleur direct in je meridianen of chakra's  gebracht,  waardoor energieblokkades oplossen en de energiebalans herstelt.
  • En last but not least: voeding. Elk voedingsmiddel heeft een specifieke kleur en oefent rechtstreeks invloed uit op ons energieniveau. We weten dat gevarieerd eten belangrijk is. Hoe kleurrijk ziet jouw eten eruit? Meer lezen over de energie van 7 kleuren eten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.