Praktijk voor jezelf (weer) ontdekken en je bewustzijn ontwikkelen.

Als creatief coach gebruik ik mijn kennis en ervaring om jou zo optimaal mogelijk te ondersteunen, zodat je het vertrouwen in jezelf terug krijgt.

Om een coachingstraject te starten, verhelderen we eerst jouw vraag. Dit bepaalt welke weg we gaan bewandelen. Daarbij gebruik ik verschillende methoden, vormen van coaching (wandel-, e-mailcoaching), middelen (bijvoorbeeld het bezielingsspel) en andere  creatieve manieren en mijn visie op creativiteit. Alles afgestemd op jouw vraag/behoefte, wat jou inspireert en helpt bij jouw bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Coachen vraagt een inzet van jezelf: hoe kun jij jouw gewenste situatie bereiken zodat je weer evenwichtiger kunt functioneren?

Jij bent verantwoordelijk voor je eigen leerproces waarbij je zélf antwoorden en oplossingen voor je vragen vindt. Ik begeleid je daar graag bij door te luisteren, te ordenen, te vragen, te spiegelen en te confronteren.

Wil je overleggen of deze werkwijze bij je past? Of wil je eerst ervaren hoe ik werk?

Vooraf gaand aan een behandeling bespreken we of mijn manier van coachen geschikt is voor jouw vraag. Besluiten we een coachingstraject te starten, dan bepalen we samen de vorm (praten en/of doen), het aantal gesprekken en maak ik een offerte (indien nodig kan een gesprek met je werkgever plaatsvinden).

Er zijn verschillende mogelijkheden om coaching (gedeeltelijk) te vergoeden.