Praktijk voor jezelf (weer) ontdekken en je bewustzijn ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling begint met het verschil te zien tussen wat je over jezelf bent gaan denken (vanuit je jeugd/opvoeding) en te zijn wie je écht bent. Gewoon jij......

Coachen gaat over jezelf leren kennen!

Als je weet wie je bent, kun je loslaten wat je tegenhoudt jouw leven te leiden zoals jij dat wilt. Om vanuit kracht en zelfvertrouwen je wensen en dromen realiseren. Jezelf durven zijn in al je facetten is een proces dat zich laag voor laag ontvouwt, waarbij je elke keer weer een nieuwe balans vindt.

Persoonlijke groei is niet alleen je aandacht naar binnen keren om jezelf te leren kennen. Het gaat ook over het nemen van stappen en handelen in overeenstemming met je ware zelf. Vaak betekent dit dat je een aantal zaken in je leven wilt veranderen.

Hoe krijg je denken, voelen en handelen op één lijn? 

Om inzicht te krijgen in wie je bent en wat op dit moment actueel is, kun je verschillende testen doen met betrekking tot je persoonlijkheid, competenties, studie en carrière. Met de uitkomsten krijg je zicht op je sterke kanten en je valkuilen. 

Een kleurkeuze geeft dat inzicht ook en gaat nog veel verder!

 

Om een coachingstraject te starten, verhelderen we eerst jouw vraag/behoefte. Dit bepaalt welke weg we gaan bewandelen. Daarbij gebruik ik verschillende methoden en vormen van coaching (o.a. wandelcoaching). Alles afgestemd op wat jou inspireert en helpt bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Coachen vraagt een investering van jezelf: jij bent verantwoordelijk voor je eigen leerproces waarbij je zélf antwoorden en oplossingen voor je vragen vindt. Ik begeleid je daar graag bij door te luisteren, te ordenen, te vragen, te spiegelen en te confronteren.

Wil je overleggen of deze werkwijze bij je past? Voorafgaand aan een behandeling bespreken we of mijn manier van coachen geschikt is voor jouw vraag. Besluiten we een coachingstraject te starten, dan bepalen we samen de vorm (praten en/of doen), het aantal gesprekken en maak ik een offerte (indien nodig kan een gesprek met je werkgever plaatsvinden).